Търговци на едро
Свържете се с нас: 0892 255 100
facebook google +


0 продукта | 0.00 лв.    
детайли на поръчка   1193 розово злато
1193 розово злато
89.00 лв.

1155 жълто
1155 жълто
125.00 лв.

1399 цветя
1399 цветя
78.00 лв.
Уважаеми клиенти, във връзка с предстоящите празнични, официални почивни дни и съобразявайки се с работното време на куриерите, ще можем да изпълним поръчките ви по следния начин:

Поръчките, получени до 18.00 ч. на 21.09 /четвъртък/, ще бъдат изпратени в петък и получени от вас на 25.09 /понеделник/.

Поръчките, получени от 18.00 ч. 21.09 /четвъртък/ до 14.00 ч. 25.09 /понеделник/, ще бъдат изпратени в понеделник и получени от вас на 26.09. /вторник/.

Желаем ви светли празници!


Търговци на едро

 • Ако вече сте наши клиенти, разполагате с код за достъп до цените на едро. Използвайте го! Най-лесният и бърз начин е да поръчвате през кошницата с кода за търговци.
 • Проявявате интерес тепърва да станете наши клиенти? Ще Ви помолим да се свържете с нас по e-mail, за да ни информирате къде се намира магазина Ви и от какъв тип стока се интересувате. Ще са ни необходими и данните на фирмата Ви, както и име и телефон за контакт.
 • Складовата ни база се намира във Варна /има карта в "Контакти"/ и, разбира се, е най-добре ако можете поне еднократно да ни посетите. Така ще добиете най-точна визуална представа за асортимента ни. Ако това не Ви е възможно, можете да ни изпратите запитване по e-mail за едровите цени на избраните от Вас артикули, с артикулните им номера. Ще Ви отговорим. Ако цените Ви устройват и направите поръчка, още след първата едрова поръчка ще Ви впишем в нашата картотека на клиенти и ще Ви предоставим индивидуално потребителско име и парола, за да виждате едровите цени в сайта. Минималната сума за поръчки на едро е 300 лв. Минимални количества от вид артикул има само при стоките с размери - колани и ръкавици, при които минимума е 5 или 6 броя от вид. Куфарите също се продават на едро само в пълен комплект. /Освен куфарите в разпродажба./ За останалите стоки няма минимални количества.
 • Изпращаме ежедневно с куриерите  "ЕКОНТ" и "СПИДИ", с наложен платеж. Куриерските разходи, наложеният платеж и разходите по него са за сметка на клиента /плащате ги Вие/. Винаги можете да се консултирате с нас за по-добра цена на доставка. Ще проверим и ще Ви консултираме правилно.
 • За всички други въпроси ни пишете. Ще Ви отговорим! Дългогодишни търговци сме, полагаме много труд и усилия, но знаем, че винаги има какво още да се желае. Моля, не се колебайте да давате идеи, съвети, критики и препоръки. Ще бъдат приети на драго сърце. В "Лого" винаги сме считали, че обмяната на опит е полезна и конструктивна. А интересът от добре свършената работа /нашата и на клиентите ни търговци/, е взаимен.
 •  
 •  Благодарим Ви от сърце!
 •  Екипът на "ЛОГО"
 •  
 • ВАЖНО!
 •      От 05.06.2017 куриерската фирма "Спиди" промени едностранно/ и неблагоприятно за клиентите ни/ условията по договора ни, който ни беше предложен, при това много настоятелно, от самата куриерска фирма "Спиди".
 •      Ще продължим да работим с тази куриериерска фирма само и единствено при изрично желание на клиентите си.Вход за Търговци на едро:
потребител
парола
 


Меню

Начало
За нас
За търговци на едро
Контакти
Информация

Как да поръчам
Полезно
Общи условия
Продукти

Промоции
Нови продукти
Топ оферти
Контакти

гр. Варна; ул. Неофит Бозвели 25
GSM: 089 2255 100
e-mail: karina_bags@yahoo.com
e-mail: info@logofashion.bg
2017 Всички права запазени!
Търговци на едро