0892 255 100 ГР. ВАРНА, УЛ. НЕОФИТ БОЗВЕЛИ 25 INFO@LOGOFASHION.BG
0 - 0.00лв.

КРАТКО ВЪВЕДЕНИЕ В КОЖЕНИЯ СВЯТ НА LOGO - част първа

                        
       В нашия сайт www.Logofashion.bg предлагаме многообразие от дамски и мъжки ръкавици изработени от различни видове естествена кожа. В тази статия ще ви запознаем с особеностите на свинската кожа.
Това е една от най-масово използваните кожи в индустрията
въобще, основно /но не и само/поради достъпната си цена. Тази кожа се отличава с много добра плътност и завидно добри показатели относно запазването на топлината. Изделията от тази кожа, при елементарна или почти никаква поддръжка, могат да служат почти вечно. Желателно е да се добива през зимата, тогава качествата и са най-добри. На външен вид е разпознаваема по много характерната си „триточкова” структура, която обаче не винаги е очевидна. При качествената „зимна” кожа, в съчетание с добра обработка, тя не винаги е различима. Иначе казано, колкото по-малко „триточия” виждате по тази кожа, толкова по-доброкачествена ще е. В ценово отношение разлика, разбира се, също ще има.          
   
 
       
    
                                
Недостатъци – поради характерната си зърнеста структура, свинската кожа не е подходяща за ръчно рисуване. Може обаче да се оцветява много добре в хомогенен цвят /без бял, при този цвят точките са по-видими и ефекта ощетява естетическата стойност на крайния продукт. Личната ми препоръка е да се избират бели кожени изделия от по-висок ценови клас. Всички останали цветове изглеждат чудесно, изработени от тази кожа./ Има слаба еластичност. Като цяло изделията от свинска кожа, при спазване на минималните необходими  условия за добив и обработка, са много трайни и служат и топлят дълги години. Освен това попадат в най-предпочитания ценови 
клас.
 
Катерина Дянкова,               
съдружник в ЛОГО ООД               
Меню
Начало
За нас
За търговци на едро
Контакти
Информация
Как да поръчам
Полезно
Общи условия
Продукти
Промоции
Нови продукти
Топ оферти
Контакти
гр. Варна; ул. Неофит Бозвели 25
GSM: 089 2255 100
e-mail: karina_bags@yahoo.com
e-mail: info@logofashion.bg2017, Всички права запазени.