0892 255 100 ГР. ВАРНА, УЛ. НЕОФИТ БОЗВЕЛИ 25 INFO@LOGOFASHION.BG
0 - 0.00лв.

КРАТКО ВЪВЕДЕНИЕ В КОЖЕНИЯ СВЯТ НА LOGO – част четвърта

  
   В тази част от краткото въведение в кожения свят на LOGO, ще разгледаме агнешките и овчи кожи, както и лакираната кожа или така наречения естествен лак.

  При агнешките и овчи кожи многообразието е огромно. В зависимост от вида и обработката агнешките кожи могат да бъдат от матови до гланцирани и от среден до много висок ценови клас. Общото им характерно качество е много фината структура, високата еластичност /ефекта „втора кожа”/ и усещането за топло, „копринено” докосване. Оцветяват се идеално и позволяват фини ръчни или фабрични рисунки. Едни от най-предпочитаните кожи в дамската галантерия.

      


 

      

   Лакирана кожа – оцветяването и лакирането са технически, занаятчийски похват. Тук важното е процеса да е правилно и безвредно извършен. Повечето качествени кожи понасят добре този вид обработка. Необходимо е кожата да е добре изтънена /свинската не е подходяща/ и при правилно процедиране се получава елегантен и модерен продукт, прекрасно съчетаващ качеството на класиката с провокацията. Артикулите от лакирана кожа са предназначени основно за млади /поне по дух/, освободени и смели дами, които умеят да  съчетават добре класиката и лукса с модата. 


  

 

 

Катерина Дянкова,

съдружник в ЛОГО ООД
Меню
Начало
За нас
За търговци на едро
Контакти
Информация
Как да поръчам
Полезно
Общи условия
Продукти
Промоции
Нови продукти
Топ оферти
Контакти
гр. Варна; ул. Неофит Бозвели 25
GSM: 089 2255 100
e-mail: karina_bags@yahoo.com
e-mail: info@logofashion.bg2017, Всички права запазени.