Как да поръчам
Свържете се с нас: 0892 255 100
facebook google +


0 продукта | 0.00 лв.    
детайли на поръчка   15340 червено
15340 червено
105.00 лв.

1210 бордо
1210 бордо
115.00 лв. 75.00 лв.

9035 червено
9035 червено
36.00 лв.
Как да поръчам


 • Харесали сте и желаете да закупите артикул от нашия сайт? Всички видими цени са обявени на дребно, с включен ДДС.

 • Работим изцяло с налични стоки и желания продукт може да Ви бъде изпратен веднага. Ще го получите по куриер в рамките на  1-2 работни дни от датата на поръчката. Работим с "Еконт". Плащането става чрез наложен платеж. За всяка пратка задължително посочваме опция "преглед", тъй като считаме, че е важно първо да видите какво получавате и тогава да го заплатите. 

 • Разходите по транспорта /куриерската услуга/ са за Ваша сметка при поръчки под 50 лв. При покупка на стойност над 50 лв., цената на куриерската услуга до посочен от Вас офис на "Еконт" е за наша сметка. Ще платите само стойността на поръчания продукт.
 
 • Поръчката Ви може да бъде изпратена, по Ваше желание, и до адрес /до дома Ви/. В този случай стойността на куриерската услуга е по-висока и ще доуточним споделянето на разходите по телефона.
 
 • В редки случаи е възможно желания от Вас продукт да бъде изчерпен в рамките на деня, в който го поръчвате /преди да бъде свален от сайта/, но това би било по-скоро изключение и ние ще имаме грижата да Ви уведомим, по телефон или имейл.
 
 • За самата поръчка, използвайте по всяко време кошницата или посочените имейли, както е удобно за Вас. Можете да поръчате и на телефон 0892255100 през работното ни време: от понеделник до петък, от 09 ч. до 17 ч. Сайтът ни не изисква регистрация и няма да Ви досаждаме излишно. Попълването на имейл е необходимо за да получите потвърждение за приета поръчка. Нужно е също да посочите телефон и име на получател, за  да адресираме правилно пратката. Освен това, задължително ще Ви се обадим за потвърждение и евентуално доуточнение на поръчката Ви!
         
Имаме и фейсбук страница. Там също можете да задавате въпроси и коментирате.
А ако сте доволни и ни харесате или споделите, ще сме Ви много благодарни!
От критики също не се пазим, те ни помагат да подобрим работата си и винаги ги взимаме под внимание.

 • Ако сте търговец и желаете да пазарувате на едро, моля вижте раздела "ТЪРГОВЦИ НА ЕДРО". Там можете да се запознаете по-подробно с условията за едрови търговци, които са различни от описаните тук.
 • ВАЖНО!
 •      От 05.06.2017 куриерската фирма "Спиди" промени едностранно/ и неблагоприятно за клиентите ни/ условията по договора ни, който ни беше предложен, при това много настоятелно, от самата куриерска фирма "Спиди".
 •      През периода на действие на този договор сме получавали многократни оплаквания от клиентите си от услугите на тази куриерска фирма.
 •      Държим на клиентите си, затова преценихме, че не е нужно повече да си причиняваме това взаимно мъчение и договорът ни с тази куриерска фирма понастоящем е прекратен.
 •      Взехме това решение със съжаление, тъй като най-близкият офис на Спиди отстоява на 50 м. от склада ни, което беше изключително удобно за работата ни. Най-близкият ни офис на Еконт е на неудобно за нас място, през непрекъснат градски трафик. И все пак, категорично няма да изпращаме повече поръчки по Спиди. Работейки с Еконт сме сигурни, че срокът и цената на доставка, които сме Ви обещали, ще бъдат коректно спазени.
 • Благодарим Ви за разбирането!Меню

Начало
За нас
За търговци на едро
Контакти
Информация

Как да поръчам
Полезно
Общи условия
Продукти

Промоции
Нови продукти
Топ оферти
Контакти

гр. Варна; ул. Неофит Бозвели 25
GSM: 089 2255 100
e-mail: karina_bags@yahoo.com
e-mail: info@logofashion.bg
2018 Всички права запазени!
Как да поръчам