0892 255 100 ГР. ВАРНА, УЛ. НЕОФИТ БОЗВЕЛИ 25 INFO@LOGOFASHION.BG
0 - 0.00лв.

Как да поръчам    Харесали сте и желаете да закупите артикул от нашия сайт? Всички видими цени са обявени на дребно.
    Работим изцяло с налични стоки и желания продукт може да Ви бъде изпратен веднага. Ще го получите по куриер в рамките на  1-2 работни дни от датата на поръчката. Работим с "Еконт". Плащането става чрез наложен платеж. За всяка пратка задължително посочваме опция "преглед", тъй като считаме, че е важно да видите какво получавате, преди да го заплатите. Моля, използвайте тази опция, тя е създадена именно за Ваша защита и спокойствие. 
 
   Разходите по транспорта /куриерската услуга/ са за Ваша сметка при поръчки под 100 лв. Доставката до офис на ЕКОНТ е 5.90 лв., а до адрес - 8.90 лв. При покупка на стойност над 100 лв., цената на куриерската услуга до посочен от Вас офис на ЕКОНТ е за наша сметка, а за доставка до адрес заплащате 5.90 лв.

    В редки случаи е възможно желания от Вас продукт да бъде изчерпен в рамките на деня, в който го поръчвате /преди да бъде свален от сайта/, но това би било по-скоро изключение и ние ще имаме грижата да Ви уведомим, по телефон или имейл.

    За самата поръчка, използвайте по всяко време кошницата или посочените имейли, както е удобно за Вас. Можете да поръчате и на телефон 0892255100 през работното ни време: от понеделник до петък, от 09 ч. до 17 ч.
    Сайтът ни не изисква регистрация. Попълването на име и телефонен номер е необходимо за да адресираме правилно пратката. Освен това, задължително ще Ви се обадим за потвърждение и евентуално доуточнение на поръчката Ви! Данните Ви /име, имейл и телефон/ никога и по никакъв повод не се предоставят на други фирми и лица.

    Съгласно закона за защита на потребителите, имате право да върнете и/или замените закупен артикул в рамките на 14 дни. Продуктът трябва да бъде във вида, в който сте го получили, неупотребяван. Разходите за куриерската услуга по връщането са за Ваша сметка. В такива случаи се свържете с нас по телефон или имейл за да уточним начина на връщане/замяна.
        
Имаме и фейсбук страница. Там също можете да задавате въпроси и коментирате.
А ако сте доволни и ни харесате или споделите, ще сме Ви много благодарни!
От критика също не се пазим, тя ни помага да подобрим работата си и винаги обръщаме внимание.

    Ако сте търговец и желаете да пазарувате на едро, моля вижте раздела "ТЪРГОВЦИ НА ЕДРО". Там можете да се запознаете по-подробно с условията за едрови търговци, които са различни от описаните тук.   

ВАЖНО!

         От 05.06.2017 куриерската фирма "Спиди" промени едностранно/ и неблагоприятно за клиентите ни/ условията по договора ни, който ни беше предложен, при това много настоятелно, от самата куриерска фирма "Спиди".
         През периода на действие на този договор сме получавали многократни оплаквания от клиентите си от услугите на тази куриерска фирма.
         Държим на клиентите си, затова преценихме, че не е необходимо да използваме повече услугите ѝ.
         Взехме това решение със съжаление, тъй като най-близкият офис на "Спиди" отстоява на 50 м. от склада ни, което беше много удобно за работата ни. И все пак, категорично няма да изпращаме повече поръчки по Спиди. Работейки с Еконт сме сигурни, че срокът на доставка, които сме Ви обещали, ще бъде коректно спазен и куриерската услуга ще бъде на ниска цена.
         Благодарим Ви за разбирането!Меню
Начало
За нас
За търговци на едро
Контакти
Информация
Как да поръчам
Полезно
Общи условия
Продукти
Промоции
Нови продукти
Топ оферти
Контакти
гр. Варна; ул. Неофит Бозвели 25
GSM: 089 2255 100
e-mail: karina_bags@yahoo.com
e-mail: info@logofashion.bg2017, Всички права запазени.