Как да поръчам
Свържете се с нас: 0892 255 100
facebook google +


0 продукта | 0.00 лв.    
детайли на поръчка   15340 червено
15340 червено
105.00 лв.

Кавалино-2
Кавалино-2
42.00 лв.

9035 червено
9035 червено
36.00 лв.Как да поръчам


  • Харесали сте и желаете да закупите артикул от нашия сайт? Всички видими цени са обявени на дребно, с включен ДДС.

  • Работим изцяло с налични стоки и желания продукт може да Ви бъде изпратен веднага. Ще го получите по куриер в рамките на  1-2 работни дни след датата на поръчката. Работим с "Еконт". Плащането става чрез наложен платеж. За всяка пратка задължително посочваме опция "преглед", тъй като считаме, че е логично първо да видите и прегледате какво получавате и така да го заплатите. 

  • Разходите по транспорта /куриерската услуга/ са за Ваша сметка при поръчки под 50 лв. При покупка на стойност над 50 лв., цената на транспорта /куриерската услуга/ до офис на "Еконт" във Вашия град е за наша сметка. Ще платите само стойността на поръчания продукт.
 
  • Поръчката Ви може да бъде изпратена, по Ваше желание, и до адрес /до дома Ви/. В този случай стойността на куриерската услуга е по-висока и ще доуточним споделянето на разходите по телефона.
 
  • В редки случаи е възможно желания от Вас продукт да бъде изчерпен в рамките на деня, в който го поръчвате /преди да бъде свален от сайта/, но това би било по-скоро изключение и ние ще имаме грижата да Ви уведомим, по телефон или имейл.
 
  • За самата поръчка използвайте кошницата, посочените имейли, или посочените телефони, както е удобно за Вас. Сайтът ни не изисква регистрация и няма да Ви досаждаме излишно. Попълването на имейл е необходимо за да получите потвърждение за приета поръчка. Нужно е също да посочите телефон и име на получател, за  да адресираме правилно пратката. Освен това, задължително ще Ви се обадим за потвърждение и евентуално доуточнение на поръчката Ви!
         
Имаме и фейсбук страница. Там също можете да задавате въпроси и коментирате.
А ако сте доволни и ни харесате или споделите, ще сме Ви много благодарни!
От критики също не се пазим, те ни помагат да подобрим работата си и винаги ги взимаме под внимание.

  • Ако сте търговец и желаете да пазарувате на едро, моля вижте раздела "ТЪРГОВЦИ НА ЕДРО". Там можете да се запознаете по-подробно с условията за едрови търговци, които са различни от описаните тук.
  • ВАЖНО!
  •      От 05.06.2017 куриерската фирма "Спиди" промени едностранно/ и неблагоприятно за клиентите ни/ условията по договора ни, който ни беше предложен, при това много настоятелно, от самата куриерска фирма "Спиди".
  •      Ще продължим да работим с тази куриериерска фирма само и единствено при изрично желание на клиентите си.Меню

Начало
За нас
За търговци на едро
Контакти
Информация

Как да поръчам
Полезно
Общи условия
Продукти

Промоции
Нови продукти
Топ оферти
Контакти

гр. Варна; ул. Неофит Бозвели 25
GSM: 089 2255 100
e-mail: karina_bags@yahoo.com
e-mail: info@logofashion.bg
2017 Всички права запазени!
Как да поръчам