0892 255 100 ГР. ВАРНА, УЛ. НЕОФИТ БОЗВЕЛИ 25 INFO@LOGOFASHION.BG
0 - 0.00лв.

Как да поръчам    Скъпи клиенти,
    Работим изцяло с налични стоки и желания продукт може да Ви бъде изпратен веднага. Ще го получите по куриер в рамките на  1-2 работни дни от датата на поръчката. Работим с куриериерска фирма "Еконт Експрес". Плащането става с наложен платеж - /чрез паричен пощенски превод/. От Еконт ще получите разписка за стойността на пратката, която е официален платежен документ, удостоверяващ плащането Ви. Моля, пазете тази разписка, тя е равностойна на касов бон, издаден във физически магазин. Задължително посочваме и опция "преглед". Използвате я!
 
    Куриерските разходи са:

- За поръчки на стойност до 100 лв.
- До офис на Еконт - по тарифата на Еконт, но не повече от 5.90 лв.
- До адрес -  по тарифата на ЕКОНТ, но не повече от 8.90 лв.

- За поръчки на стойност над 100 лв.
- До офис на ЕКОНТ - доставката е за наша сметка /не плащате куриерски услуги/.
- До адрес - по тарифата на Еконт, но не повече от 5.90 лв.

     Поръчките се изпълняват по реда на приемането им и, в редки случаи, е възможно желания от Вас продукт да не бъде вече наличен, но това би било по-скоро изключение и ние ще имаме грижата да Ви уведомим, по телефон или имейл.

    За самата поръчка, използвайте по всяко време кошницата или посочените имейли, както е удобно за Вас. Можете да поръчате и на телефон 0892255100 през работното ни време: от понеделник до петък, от 09 ч. до 17 ч.

    Сайтът ни не изисква регистрация. Попълването на име и телефонен номер е необходимо за да адресираме правилно пратката. Освен това, задължително ще Ви се обадим за потвърждение и евентуално доуточнение на поръчката Ви! Данните Ви /име, имейл и телефон/ никога и по никакъв повод не се предоставят на други фирми и лица.

    Съгласно закона за защита на потребителите, имате право да върнете и/или замените закупен артикул в рамките на 14 дни. Продуктът трябва да бъде във вида, в който сте го получили, неупотребяван. Разходите за куриерската услуга по връщането са за Ваша сметка. В такива случаи се свържете с нас по телефон или имейл за да уточним начина на връщане/замяна.
        
Имаме и фейсбук страница. Там също можете да задавате въпроси и коментирате.
А ако сте доволни и ни харесате или споделите, ще сме Ви много благодарни!
От критика също не се пазим, тя ни помага да подобрим работата си и винаги обръщаме внимание.

    Ако сте търговец и желаете да пазарувате на едро, моля вижте раздела "ТЪРГОВЦИ НА ЕДРО". Там можете да се запознаете по-подробно с условията за едрови търговци, които са различни от описаните тук.Меню
Начало
За нас
За търговци на едро
Контакти
Информация
Как да поръчам
Полезно
Общи условия
Продукти
Промоции
Нови продукти
Топ оферти
Контакти
гр. Варна; ул. Неофит Бозвели 25
GSM: 089 2255 100
e-mail: karina_bags@yahoo.com
e-mail: info@logofashion.bg2017, Всички права запазени.